VÅRT HUVUDBAND I ÅR!!

BAD BOYS!!!

Malmös AC/DC-coverband Bad Boys bildades på legendariska LOBO fritidsgård 1986 av gitarristen Anders Grym & sångaren Jan Garthe. I en musikaffär träffades Anders och trummisen Lasse Persson som gillade idén att köra covers på AC/DC. Efter en tid så var det stabila gänget komplett med John Lundquist på kompgitarr och Peter ”Nobbe” Noblin på bas.
Idén är och förblir att härmas; Skoluniform, Gibson SG, Marshall etcBad Boys vägrar brutalt egen stil.

Mellan 1986-1988 spelade Bad Boys på olika platser i Skåne, bland annat på Malmöfestivalens scen i Slottsparken. 1988 vinner Anders en Angus-look-alike-tävling i tidningen OKEJ. I samband med AC/DC´s spelning i Malmö träffar Bad Boys AC/DC för en pratstund, många härliga bilder togs och en handskriven text på Heatseeker överlämnas till Janne av Brian Johnson himself.

Bad Boys återförenades två gånger under 90-talet på bland annat på Rockbolaget i Helsingborg, Öl & Vinkällaren och för ett utsålt Heartbreak Hotel i Malmö.

Efter 20 års uppehåll spelade Bad Boys inför ett fullsatt Rockstage under Malmö Festivalen. Nu ser vi fram emot att få spela på Skåenrocken, pigga o hungriga på att ge publiken en show med massor av AC/DC i Bad boys tappning.